¿QUIERES APRENDER ALEMÁN A TRAVÉS

DE LA MÚSICA? Spaß haben und Musizieren! Musikalische Früherziehung auf Deutsch bei Tagore.

Edades de P3, P4, P5

Lunes (de 17,30 a 18,15h.)

Matrícula 25€ · Mensualidad 45€
AT TAGORE WE WILL HAVE MUSIC & FUN!Una manera de aprender inglés, diferente y divertida, introduciendo a los alumnos en el mágico mundo de la música.

Jueves P2 (16,45-17,30h.)

Jueves P3 y P4 (17,45- 18,30h.)

Matrícula 25€ · Mensualidad 45€

Estimulació Primerenca (BITS)
Fa molts anys que practiquem el mètode dels bits d'intel-ligència, un joc per estimular el cervell de manera auditiva i visual i potenciar la capacitat memorística de l'infant. Cada 2 setmanes es canvia la temàtica en funció del centre d'interès establert al parvulari.


Psicomotricitat
Al Tagore donem molta importància al moviment corporal, dirigit o lliure, dedicant 30 minuts diaris a desenvolupar les possibilitats motrius, expressives i creatives a partir del cos.


Natación
Este curso, en horario escolar, hemos introducido una nueva actividad de natación. A los niños, esta actividad les ha encantado, así que continuaremos ofreciéndola. Se imparte en el centro Lenoarmi un día a la semana.

English immersion
Kids& Us is a methodology that is based on the natural process of mother tongue learning. Through some adorable characters, their stories, their songs and games we learn English in a fun and very efficient way.Projectes
Mètode d'aprenentatge en el que l'infant participa triant la temàtica. Aquest recurs educatiu consisteix en una pluja d'idees per part dels alumnes en el que s'extreu la idea a treballar i s'aprofunditza per obtenir nous coneixements.


Música
Ens apassiona la música i l’apropem als infants, donant així a coneixer tant cançons tradicionals com audicions de música clàssica.¿Necesitas canguro?

En este link encontrarás profesionales preparados y de confianza...

www.kidsandus.eshttp://www.kidsandus.eshttp://www.kidsandus.es/shapeimage_1_link_0
www.lenoarmi.comhttp://www.kidsandus.eshttp://lenoarmi.com/es/shapeimage_2_link_0